Logical people
Nederlands | English
Philip Dries, Director Operations Schuberg Philis
"Ben bang dat ik de lastigste klant ben voor Logical People. Extreem hoge eisen aan de top notch Engineers v ...
European Office
Logical People B.V.
adres:
Keizersgracht 268
1016 EV Amsterdam
telefoon:
+31 (0)20 673 08 37
fax:
+31 (0)20 673 08 39
email:
info@logicalpeople.nl
 
Arnold Nederpel
Director / Senior Recruitment Manager  
Arnold Nederpel
Director / Senior Recruitment Manager

Arnold werkt sinds april 2000 bij Logical People. Zijn ervaring in recruitment dateert van 1996, toen hij begon met contract recruitment. In 2000 kreeg hij de mogelijkheid in Logical People te stappen. Met zijn vermogen om problemen vanuit verschillende perspectieven te analiseren en zijn denkbeelden helder weer te geven en tot uitvoering te brengen, heeft hij het gepresteerd Logical People geleidelijk aan te laten groeien.
Tjeerd de Graaf
Senior Resource Manager  
Tjeerd de Graaf
Senior Resource Manager

Tjeerd is in juli 2000 aangenomen om ondersteuning te leveren aan het sales proces. Tjeerd is meestal eerste aanspreekpunt voor kandidaten, heeft een sterk ondersteunende rol voor de Account Managers en heeft in afwezigheid van de Account Managers ook direct contact met klanten. Zijn jarenlange ervaring en nuchtere persoonlijkheid hebben een grote bijgedrage geleverd aan het succes van Logical People.
Arnout Koning
Senior Recruitment Manager  
Arnout Koning
Senior Recruitment Manager

Arnout in januari 2002 aangenomen met als doel Logical People's klantenbestand uit te breiden. Arnout is sinds juni 1999 werkzaam in recruitment waar hij begon als Account Manager. Zijn instelling om mensen met respect en eerlijkheid te behandelen heeft ervoor gezorgd dat menig klant en kandidaat zijn netwerk sterk hebben doen groeien. Hem worden vaak belangrijke opdrachten toevertrouwd en hij weet veelal de juiste match te maken tussen werkgever en werknemer.
Jij?
Recruitment Manager
 
Jij?
Recruitment Manager


Jij?  
Jij?

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Senior Recruitment Manager met HBO werkniveau en een foutloze beheersing van de Nederlandse taal. Bij voorkeur heb je minimaal 5 jaar ervaring in ICT Werving & Selectie, al willen wij ook graag kennis met jou maken als je een aantal jaren ervaring hebt in een andere branche. Affiniteit met ICT is daarentegen wel van belang.

Bij Logical People mag je, behalve een prima salaris, een indrukwekkende bonusregeling verwachten met realistische targets, een goed pensioen, alle vrijheid en thuiswerkmogelijkheden. Zelf geven wij echter de voorkeur aan de gezelligheid op kantoor.

Je houdt ervan om onder de mensen te komen, kunt (proberen) mee te praten over voetbal of andere team sporten, en een gedegen kennis van 80s en 90s hits zal bijdragen aan een match in het team!
Jelger Mol
Recruitment Manager
 
Jelger Mol
Recruitment Manager
Met veel verdriet en ongeloof geven wij kennis van het veel te vroege overlijden van onze collega Jelger Mol. In augustus 2007 kwam Jelger ons kleine team versterken als Account Manager. Met zijn sterke internationale focus was hij zeer succesvol in het bemiddelen van voornamelijk niet-Nederlandse kandidaten voor verschillende opdrachtgevers. Zijn humor en bevlogenheid was een zeer prettige toevoeging aan ons team.

Jelger, we zullen je missen.

* Alkmaar, 9 juli 1975
Amsterdam, 26 mei 2011


 
 
Logical People is niet groot, maar u weet het: "size doesn't matter". Wij creeren een effectieve samenwerking door effectieve communicatie. Wij kennen elkaar's klanten, wij weten van elkaar wat er speelt. Brainstormen doen wij bij voorkeur in O'reilly's Irish Pub, het uitvoeren van ideeen doen wij op kantoor. Wij staan klaar om in uw behoeften te voorzien.